Benvingut/da a Pescaparaules i moltes gràcies per interessar-te en el que fem! 

T'has plantejat mai què hi ha darrere els misteris que comporta l'aprenentatge de la lectura?Avui et porto un test breu de 10 preguntes per reflexionar-hi.

Es tracta del document que porta per títol "Què en saps de l'aprenentatge de la lectura?", creat al principi de tota aquesta moguda que ens ha dut el confinament. Espero que t'agradi i que et sigui d'utilitat :)


Per obtenir-lo has de deixar les teves dades electròniques i respondre les preguntes que trobaràs a continuació. 

Et comento que en acceptar les caselles entraràs a formar part de la subscripció gratuïta de Pescaparaules, i per tant també aniràs rebent correus parlant-te sobre la lectura i els aprenentatges en general.

Estic convençuda que t'agradaran :)Moltíssimes gràcies i fins aviat!


Cristina.


Nota important: per assabentar-te de tot el que enviï has d'acceptar les 2 caselles que hi ha a l'apartat "Protecció de dades".


--

Cristina Avecilla.

Logopeda col·legiada número 08/3918.


INFORMACIÓ SOBRE LA PROTECCIÓ DE DADES:

Utilitzaré les teves dades amb la finalitat d'enviar-te l'accés als tallers, així com les publicacions de la web i informació sobre els meus productes i serveis, si així m'autoritzes. Si us plau marca les caselles següents per autoritzar-m'hi.

La responsable de tractar les teves dades seré jo mateixa, Cristina Avecilla com a responsable de Pescaparaules. Només les compartiré -sempre de forma segura- amb els proveïdors que utilitzo per enviar-te correus electrònics (MailChimp, pots veure la seva política de privacitat més endavant) i amb GoogleAnalytics. Pots canviar d'opinió i accedir,  modificar o suprimir les teves dades contactant amb mi a info@pescaparaules.cat. Trobaràs més informació sobre la meva política de privacidad i l'avís legal a la meva web, www.pescaparaules.cat. Fent click a les caselles de verificació anteriors declares que acceptes aquests termes i ens legitimes per tractar les teves dades de la manera explicada.
* indica que es obligatorio
Email Marketing Powered by Mailchimp